Pentru a activa contul deschideti linkul din email

Inregistrare

Autentifica-te acum daca ai deja cont!

Media

Nu există articole

Arhivă articole

2022

Abonează-te la newsletter

INCHIDE

Termeni si conditii de utilizare a website-ului tanarageneratie.ro

Bine ati venit pe website-ul tanarageneratie.ro (numit in continuare "Site-ul").

VA RUGAM SA CITITI ACESTI TERMENI SI CONDITII (numiti in continuare "Termeni") CU ATENTIE INAINTE DE A FOLOSI SITE-UL SAU ORICE ALTA APLICATIE A ACESTUI SITE.

 1. Accesul – Conditii generale

  1. Continutul acestui site este unul informational – educativ, adresat in mod special elevilor din clasele IX-XI de liceu, dar nu in mod exclusiv. Utilizatorii minori trebuie sa aiba consimtamantul unuia din parinti sau al tutorelui legal pentru a folosi Site-ul.
  2. Toti utilizatorii au dreptul de a folosi Site-ul doar pentru a viziona content reprezentat de texte, materiale video, imagini, sau pentru a accesa informatii sau jocuri interactive propuse de noi. Ne rezervam dreptul de a interzice accesul la Site sau la anumite zone ale Site-ului.
 2. Continut

  Folosirea Site-ului este guvernata de urmatoarele reguli:

  1. Feed-back-ul de la utilizatori, datele, comentarile, sugestiile, informatiile, textul, fotografiile, materialele video, mesajele si alte materiale de orice alta natura ("Materiale") care sunt uploadate pe Site sunt in raspunderea exclusiva a celui/celor care le-a/le-au produs.
  2. Nu este permisa distribuirea prin intermediul Site-ului a Materialelor defaimatoare, obscene, amenintatoare, care incalca intimitatea persoanelor sau drepturile de publicitate, care dauneaza minorilor, abuzive, ilegale, sau care contin expresii si forme ale urii, rasismului sau pornografiei, care pot incuraja activitatea criminala, care pot incalca drepturile cuiva sau viola legea, sau materialelor care nu pot fi facute publice fiind protejate de contracte si legi.
  3. Materialele postate primite de la utilizatori nu vor incalca legea copyright-ului, a trademark-ului, legea publicitatii sau alte drepturi intelectuale ale unei terte parti.
  4. Este interzis upload-ul, distributia sau publicarea in alt mod, prin intermediul Site-ului, a Materialelor comerciale de natura directa sau indirecta, care sa contina solicitari de fonduri, promotii, reclama sau diverse cereri adresate publicului larg sau Site-ului.
  5. Este interzis upload-ul, distributia sau publicarea in alt mod, prin intermediul Site-ului, Materialelor care sa contina virusi sau coduri de programe, fisiere corupte sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze buna functionalitate a unui software, hardware, a unei retele, a unui server sau a altor echipamente.
  6. Utilizatorii nu vor avea un comportament negativ, care sa influenteze modul in care ceilalti useri interactioneaza cu Site-ul.
  7. Este interzisa colectarea si inregistrarea de date despre alti utilizatori ai Site-ului.
  8. Utilizatorii sunt de acord si inteleg ca initial Site-ul nu verifica si nu este raspunzator in niciun fel de Materialele postate de acestia, dar isi rezerva dreptul (dar nu obligatia) de a refuza sau sterge orice Material care contravine Termenilor si conditiilor.
  9. Prin încărcarea materialelor pe site utilizatorii acordă automat organizatorilor dreptul de a le prelua și pe celelalte platformele de comunicare ale programului Suntem Tanara Generatie: Facebook, Youtube, Instagram, Google+, Twitter etc.
 3. Garantii

  Utilizatorii sunt singurii raspunzatori de Materialele pe care acestia le trimit pe adresa Site-ului/Prgramului pentru upload  si de consecintele postarii sau publicarii lor. Cand trimiteti Materiale spre publicare pe Site, afirmati, sustineti si garantati urmatoarele:

  1. Detineti sau ati obtinut licenta, drepturile necesare, consimtamantul sau permisiunea de a utiliza Materialul respectiv si in acelasi timp autorizati Site-ul si pe administratorii sai sa utilizeze toate patentele, marcile inregistrate, drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala aferente tuturor Materialelor upload-ate, in scopul publicarii si utilizarii acestor Materiale pe Site, conform politicii Site-ului si conform acestor Termeni si conditii;
  2. Detineti consimtamantul scris si/sau permisiunea fiecarei persoane identificabila in Materialele trimise spre publicare pe Site. Trimitand Materialul spre publicare pe Site, recunoasteti (acordati) si garantati automat pentru Site si administratorii acestuia o licenta universala, neexclusiva si transferabila, pentru utilizarea, reproducerea, distribuirea si expunerea Materialului respectiv, pentru pregatirea unor materiale derivate din acesta, precum si pentru promovarea sau redistribuirea unor parti sau a intregului continut al Site-ului, care contine implicit si Materialul trimis spre publicare de dumneavoastra, in orice format media si prin orice canale media.
 4. Limitari de responsabilitate

  1. Administratorul Site-ului nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de utilizatori, pentru publicarea de Materiale pe Site.
  2. Utilizatorii garanteaza si protejaza Site-ul, pe proprietarii/administratorii, afiliatii si/sau licentiatorii acestuia fata de orice fel de potentiale pretentii rezultand din utilizarea Site-ului.
 5. Parola si securitatea pe Site

  1. Utilizatorii abilitati in a putea uploada si valida Materiale pe site sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii username-ului si parolei desemnate pentru a putea accesa Site-ul si sunt pe deplin raspunzatori de toate activitatile ce se desfasoara pe si de pe contul la care au acces.
  2. Utilizatorii abilitati in a putea uploada Materiale pe site sunt de acord sa anunte Site-ul cat mai repede daca cineva foloseste contul fara a avea autorizatie.
 6. Accesul la datele personale

  Site-ul nu va dezvalui nici un fel de inflormatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. Site-ul poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva este necesar pentru a proteja drepturile si interesele Fundatiei PRAIS.

 7. Concursuri organizate pe Site

  Participarea la concursurile organizate pe Site presupune respectarea Regulamentului concursului in cauza, pe langa acesti Termeni si conditii.

 8. Drepturile noastre

  1. Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Fundatiei PRAIS si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.
  2. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al administratorului Site-ului.
  3. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a Materialelor acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. Fundatia PRAIS isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
  4. Orice alte drepturi care nu sunt garantate utilizatorilor sunt detinute de Site.
  5. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand, fara a anunta in prealabil, Termenii si conditiile care guverneaza site-ul.
 9. Legea aplicabila. Litigii

  1. Drepturile si obligatiile utilizatorilor Site-ului, prevazute de prezenta conventie, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezenta conventie vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu prezenta conventie va fi solutionat pe cale amiabila.
  2. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.
 10. Incalcarea Termenilor si conditiilor

  1. Incalcarea acestor Termeni si reguli va aduce blocarea accesului pe Site a utilizatorului, precum si o eventuala stergere a contul liceului de pe Site (in cazuri specifice). Ne rezervam, de asemenea, dreptul de a modifica sau intrerupe temporar accesul tuturor utilizatorilor / sau a unor grupuri de utilizatori la Site, fara a fi raspunzatori in fata acestora sau in fata unei terte parti pentru orice modificare sau suspendare a activitatii site-ului
  2. Utilizatorii sunt rugati sa raporteze orice incalcare a acestor termene si conditii.
INCHIDE

Regulament

VĂ INVITĂM, SPRE BUNA ŞI COMPLETA DVS. INFORMARE, SĂ CITIȚI ACEST REGULAMENT ÎNAINTE DE A ÎNSCRIE ACTIVITĂŢILE EXTRACURRICULARE. ÎNSCRIEREA LICEULUI REPREZINTĂ ACORDUL DUMNEAVOASTRĂ ASUPRA TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR DIN ACEST REGULAMENT.

REGULAMENTUL SE GĂSEŞTE PE WWW.TANARAGENERATIE.RO DE UNDE POATE FI PRINTAT SAU CITIT ONLINE.

 

 1. OBIECTIVE & TIPURI DE ACTIVITĂȚI

Obiectivele proiectului sunt: promovarea stării de bine a adolescenţilor bazată pe un stil de viață echilibrat (alimentație, somn, mișcare), pe importanța cunoașterii – educației pentru viitorul adolescenților, a valorilor morale, relațiilor bune cu cei din jur, a incluziunii sociale și acceptării diversității, pe valorizarea talentelor tinerei generații.

Fiecare liceu va primi gratuit materialele de informare, prin curier, în atenția directorului liceului și a profesorului coordonator al programelor extracurriculare: afișe, semne de carte cu sfaturi pentru un stil de viață echilibrat și broșuri care vor fi diseminte prin diriginți, tuturor elevilor din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a care sunt invitați să participe la acest program.

Programul va promova și talentul liceenilor, devenind o platformă de expunere a realizărilor acestora alături de profesorii care îi inspiră și îi susțin, în domenii precum: știință, literatură, arte (muzică, desen, dans, altele), sporturi individuale sau de echipă din cadrul liceului. 

Elevii participanţi vor face parte dintr-o comunitate dinamică, activă, într-o perioadă în care conștientizarea stării de bine asociată unui stil de viață echilibrat, armonios, poate contribui substanţial la obținerea de rezultate şcolare mai bune şi la dezvoltarea lor armonioasă.

Concursurile din cadrul ediţiei 2017 sunt: ‘AM TALENT!’, ‘QUIZ’, ‘BESTFLASHMOB 2017 – Suntem tânăra generație!’.

Toate detaliile organizării concursurilor vor fi comunicate coordonatorilor pe email, pe pagina de Facebook Suntemtanarageneratie, telefonic pe grupul WhatsApp al programului, în baza regulamentului.

1.1. Concursurile au ca scop valorizarea liceenilor, promovarea talentelor și creativității acestora, cunoașterea, capacitatea de organizare și inițiativa personală a elevilor, capacitatea lor de a atrage colegi şi de a se promova.

1.2. Echipa Fundaţiei PRAIS va face periodic verificări ale activităţilor înscrise pentru a asigura conformitatea acestora.

1.3. Activităţile pe tipuri de concurs vor fi trimise prin transfer (vezi cum se face la finalul acestui document) pe adresa tanarageneratie@prais.ro în perioada 2 mai - 2 iunie 2017, iar perioada de derulare a concursurilor va fi comunicată de Fundația PRAIS pe email, Facebook  Suntemtanarageneratie unde toate activitățile din concursuri vor fi postate și pe WhatsApp Suntemtanarageneratie:

 • Concurs Quiz – este un concurs de cultură generală, la care elevii vor participa individual. Pe pagina de Facebook Suntemtanarageneratie va fi postată săptămânal, începând cu data de 2 mai, câte o întrebare cu 3 răspunsuri, numai unul dintre acestea va fi corect. Prin tragere la sorți săptămânală, 10 elevi care au răspuns corect la întrebare vor primi premii constând în materiale sportive;

 

 • Concurs ‚Am talent! este un concurs deschis pentru înscrieri în perioada 2 mai - 30 mai 2017. În cadrul acestui concurs, fiecare liceu va trimite pe adresa tanarageneratie@prais.ro câte un formular cu premiul sau rezultatele deosebite obținute în perioada 1 ianuarie – 25 mai 2017 de către elevi, individual sau în echipă, însoțite de fotografii sau filme, pe domeniile:
 1. Știință (premii olimpiade, premii la târguri de știință, inovație);
 2. Premii obținute la literatură;
 3. Premii obținute în domeniul artelor: muzică, desen, dans, altele;
 4. Evenimente culturale de amploare organizate în cadrul liceului și care vor reflecta efortul de a promova talentele elevilor în domeniul artelor;
 5. Premii obținute la sporturi individuale sau de echipă în cadrul liceului.

Fundația PRAIS va pune la dispoziția profesorilor coordonatori pe email, pentru fiecare domeniu menționat mai sus, câte un formular tipizat ce se va putea completa și trimite pe email tanarageneratie@prais.ro de către profesorul coordonator, alături de fotografii ale elevilor, filmări de la eveniment – prin transfer (vezi la final document cum se face), care vor fi postate pe Facebook Suntemtanarageneratie, pe canalul YouTube Suntem tanara generatie.

Fiecare liceu va promova intens aceste postări în rândul elevilor, profesorilor, prietenilor, famiilor, pentru a obține cât mai multe like-uri pentru postarea liceului pe Facebook Suntemtanarageneratie și pe canalul YouTube Suntem tanara generatie. Liceul care va strânge numărul cel mai mare de like-uri primite și cumulate pe ambele platforme pentru postarea legată de premiul sau rezultatele deosebite obținute pe unul dintre cele 5 domenii, va primi pentru elevul/elevii merituoși și profesorii lor: diplome, premii constând în materiale sportive.

 1. PARTICIPARE

2.1. La concursuri pot participa, ca iniţiatori, liceeni din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a. Toţi elevii din clasele menţionate mai sus pot participa la acest program numai în baza acordului parental prealabil semnat de către părinţi, care va fi preluat şi ţinut la dosar de către cadrele didactice coordonatoare, în responsabilitatea exclusivă a cărora se află participarea elevilor la acest program extracurricular.

2.2. Cadrele didactice coordonatoare au responsabilitatea să se asigure că elevii participanţi la program nu au recomandări medicale sau de alt tip, care nu le permit înscrierea.

2.3. *Acordul parental anexat va fi trimis și pe email profesorilor coordonatori pentru a fi printat, completat şi semnat de către părinţi cu sprijinul diriginților.

 1. MODALITATE DE DESFĂȘURARE

Echipa Fundaţiei PRAIS stă la dispoziţia cadrelor didactice coordonatoare pentru a asista la procesul de înscriere în concursuri.

3.1. Cadrele didactice coordonatoare ale programelor extracurriculare, care participă în cadrul programului „Suntem tânăra generație!”, sunt abilitați de către Fundaţia PRAIS cu dreptul de a trimite activitățile (respectiv texte, materiale video, imagini), în conformitate cu prevederile acestui regulament.

3.2. Cadrele didactice coordonatoare pot să delege acest drept (3.4.) către elevii selectați din liceul din care fac parte, păstrându-şi dreptul de a verifica/ valida, precum și responsabilitatea de drept a conformității activităților înscrise;

3.3. Elevul abilitat de către cadrul didactic coordonator să trimită pe email și prin transfer activitățile din cadrul concursurilor este numit de către profesorul coordonator pentru programe extracurriculare, numele acestuia fiind trimis Fundației PRAIS la adresa de email: tanarageneratie@prais.ro.

3.4. Cadrul didactic coordonator este responsabil de conformitatea informațiilor și a materialelor trimise, în contul liceului. Acesta va valida orice material înaintea trimiterii acestuia și se va asigura că respectă toate specificațiile Termenilor și Condițiilor prezentului Regulament.

Validarea înscrierii activităților de către cadrul didactic coordonator permite postarea publică pe pagina de Facebook Suntemtanarageneratie.

3.5. Informațiile de contact (adresele de email, număr de telefon etc.) ale persoanelor abilitate să trimită pe email activitațile din concursurile proiectului vor fi trimise de către profesorul coordonator Fundației PRAIS la adresa tanarageneratie@prais.ro

3.6. Prin trimiterea acestor activități, utilizatorii acordă automat Fundaţiei PRAIS dreptul de a le prelua și pe platformele de comunicare ale programului „Suntem tânara generație!”: Facebook, Youtube, Instagram, Google+, Twitter.

 1. PREMII

Vor fi decernate Trofee şi Diplome de Merit celor mai active 10 licee la nivel de oraș, precum și Diplome de Participare tuturor liceelor înscrise în Concursuri. Lista liceelor câştigătoare la nivel de oraș va fi făcută publică în mass-media, Facebook, alte canale publice de promovare.

4.1. Premii individuale:

 • Pentru cei mai activi reprezentanţi din Consiliul Elevilor pe liceu/ oraș implicați în program constând în: Medalii, Diplome, materiale sportive;
 • Pentru cei mai activi şefi de clasă/ elevi din cadrul liceelor înscrise în concurs constând în: Medalii, Diplome, materiale sportive;
 • Pentru cele mai active cadre didactice coordonatoare sau implicate în proiect din cadrul liceelor înscrise în concurs constând în: Trofee, Diplome de Excelenţă, materiale sportive;
 • Pentru cei mai activi elevi iniţiatori de activităţi din cadrul liceelor înscrise în concurs, constând în: Medalii, Diplome, materiale sportive.

 

 1. LIMITĂRI DE RESPONSABILITATE

5.1. Cadrele didactice coordonatoare sunt responsabile în ceea ce privește identitatea și autenticitatea activităților înscrise în concursuri;

5.2. Cadrele didactice coordonatoare sunt răspunzătoare de materialele fotografice şi video trimise prin transfer la adresa tanarageneratie@prais.ro pentru care vor avea acordul parental prealabil semnat;

5.3. Fundația PRAIS nu își asumă responsabilitatea asupra modului și condițiilor de desfășurare a activităților voluntare culturale şi sportive extracurriculare în care sunt implicați elevii, precum și a obținerii acordului parental în cadrul acestui program.

----------------------------------

*Fundația PRAIS își rezervă dreptul de a prelungi perioada concursului.